Categorieën
Persoonlijk besturingssysteem

Upgrade je brein! Start een persoonlijk besturingssysteem.

Mijn zine is af! Het gaat over het leeghalen van je hoofd, waarom dat belangrijk is, en wat je vervolgens kunt doen met de woordenrommel die je uit je hoofd hebt gehaald om tot heldere instructies aan jezelf te komen.

Vanaf vandaag is mijn zine te koop over het leeghalen van je hoofd, waarom dat belangrijk is, en wat je vervolgens kunt doen met de woordenrommel die je uit je hoofd hebt gehaald om tot heldere instructies aan jezelf te komen. Afijn, ik heb jullie er al eerder over verteld, en vanaf vandaag is hij dus te koop.

De titel van de zine (en de link waar hij te koop is):

Heldere Instructies. Van jezelf, aan jezelf.

Dit alles is één van de basis-ingrediënten van een persoonlijk besturingssysteem, en mijn plan is om ook andere ingrediënten te beschrijven in toekomstige zines.

Upgrade je brein! Start een persoonlijk besturingssysteem.

Ik heb wat mensen gevraagd om de zine te lezen en er wat over te zeggen:

“Reinier geeft me vaak de juiste tips om meer uit mijn dag te halen. Juist nu.”
Alexander Klöpping, ondernemer en televisiepresentator

“Heb je last van een vol hoofd en weet je niet waar je moet beginnen? Reinier geeft je in dit fijne en heldere zine praktische tips om je manier van werken opnieuw in te richten.”
Rick Pastoor, schrijver

“Ik ben fan van de minder-maar-beterfilosofie van Reinier”
Jelmer de Boer, schrijver

“Mijn taken en losse todo’s zwerven op teveel plekken rond. Reinier’s zine geeft me heldere instructies om alles weer strak op orde te krijgen. Na 10 minuten ben je actief bezig!”
Frank Meeuwsen, content strateeg

Wat is een zine?

In het héél kort: een zine is een boekje dat je zelf kunt printen. Om echt helemaal duidelijk te maken wat een zine is, heb ik dit filmpje gemaakt:

Waar gaat deze zine precies over?

Ook heb ik een video gemaakt om uit te leggen waar de zine inhoudelijk over gaat. Aan de hand van de hoofdstukken leg ik hoog over uit wat je aan de zine hebt.

Hoe koop ik die zine?

Binnen 2 minuten, via iDeal. Tijdelijk voor maar € 4,95.

🔗 Koop de zine: Heldere instructies. Van jezelf, aan jezelf.

Er is ook de optie om de zine per post te ontvangen (naast de PDF die je sowieso krijgt). Als bonus heb ik de hele zine voorgelezen in een video, voor als je liever een video kijkt dan een boekje leest. Toegang tot deze video krijg je als de de zine hebt gekocht.

Minder Maar Beter!

De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt om de zine te lanceren. Waar ik me vooral op heb gericht is de zine zo beknopt en to-the-point mogelijk te maken, helemaal volgens de ‘minder maar beter’ filosofie. Ik merkte maar weer eens dat het loont om je helemaal leeg te laten lopen op een onderwerp en dan pas daarna te beginnen met schaven en verwijderen. Daar krijg je uiteindelijk het beste resultaat van: zo veel mogelijk weghalen totdat de essentie overblijft.

Mocht je de zine te zijner tijd hebben gelezen, dan is je feedback erover altijd welkom! Stuur me een mailtje als je op- en aanmerkingen hebt, niks is te gek.

Veel leesplezier!

Door Reinier Ladan

In 1997 werd ik Apple-fan en sinds ik in 2005 het boek Getting Things Done las combineer ik deze twee dingen zo vaak mogelijk. Meer over mij op reinierladan.nl.